Persfotografie 2013    
2012 2012 maart april
januari 2013 februari 2013 maart 2013 april 2013
       
mei  juni  juli   augustus
mei 2013
 juni 2013 juli 2013  augustus 2013 
       
       
       

Persfotografie

 

Een deel van de fotografische werkzaamheden van Fotobureau Tiernego bestaat uit persfotografie. Sinds 1998 wordt wekelijks in opdracht geleverd aan regionale- en dagbladen, en diverse Landbouwbladen.

 

Bijbestellingen

U kunt de foto's die door Fotobureau Tiernego zijn gemaakt voor diverse kranten nabestellen. Dit kunt u doen d.m.v het bestelformulier. De persfoto's staan per maand vermeld. Klik voor het overzicht op één van de foto's op deze pagina. Bij de foto staat een nummer. Wilt u bij het nabestellen dit nummer vermelden?

 

nummr


Daarnaast werkt Fotobureau Tiernego freelance voor Studio Kastermans Fotografie in Hilversum, onder de naam Ton Kastermans Fotografie. Op de foto's die gemaakt worden voor o.a. de Stentor, Almere Vandaag en Uitgeverij Reed Business staat geen bestelnummer. Deze foto's kunt u bestellen via de website vanwww.tkfoto.nl

 

© Op het getoonde beeldmateriaal in de website berust copyright.
Alle rechten voorbehouden. Geen van deze afbeeldingen mag worden gebruikt, gereproduceerd of worden opgeslagen, of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker.