Woningfotografie

 

Bij de verkoop van een woning komt veel kijken. De eerste stap is om de woning zo goed mogelijk te presenteren op het Internet. Hiervoor zijn foto’s nodig van goede kwaliteit. Het is immers de bedoeling dat de woning opvalt in positieve zin en zodoende een grote kans heeft om verkocht te worden.

 

Fotobureau Tiernego kan foto’s van uitstekende kwaliteit leveren en heeft inmiddels jarenlange ervaring in het fotograferen van woningen en bedrijfspanden voor diverse makelaars. Er worden foto’s gemaakt van zowel de buiten- als binnenzijde van de woning.
De foto's worden met zorg gemaakt, afgewerkt en op verzoek op een Cd gezet. Leuk om mee te geven aan uw klant bij de verkoop van zijn woning.

 

360º fotografie

Goede fotografie is zeer belangrijk bij de verkoop. Maar wij kunnen nog iets extra's bieden n.l. 360º graden fotografie. 360º graden fotografie is een opname van de gehele ruimte (binnen of buiten) die tot een interactieve animatie is verwerkt. Hierdoor kan de bezoeker "rond" kijken in de gefotografeerde ruimte. Men kan zelf bepalen in welke richting wordt gekeken. Klik hier voor een voorbeeld

 

Vraag naar de mogelijkheden via 06 300 17 447

Heeft u nog vragen of wilt u een prijsopgave ontvangen, dan kunt u, geheel vrijblijvend, contact met mij opnemen d.m.v. het bestelformulier.