trouw trouw  
  trouw trouw trouw
trouw trouw
 
Klik op de foto's voor een uitvergroting  

Het trouwalbum

Een trouwdag is een bijzondere dag dat veel voorbereiding vergt. Als u dan alles hebt geregeld, breekt die ene speciale dag aan. De trouwfoto’s zijn gemaakt en digitaal aangeleverd en u bent van plan om er zelf een mooi trouwalbum van te maken. Maar een jaar later zijn de foto’s nog steeds niet verwerkt in een album. De tijd ontbreekt of de creativiteit om er echt iets van te maken.

 

Fotobureau Tiernego kan van uw foto’s een mooi digitaal trouwalbum maken. We werken met Vakcolor, een Fotovaklaboratorium dat alleen met professionele fotografen werkt. Neem een kijkje op hun website www.vakcolor.nl en u ziet wat de mogelijkheden zijn.
Voorwaarde is dat de foto’s die u heeft laten maken van goede kwaliteit zijn. Daarom worden de foto’s van te voren door mij beoordeeld. Zijn ze van voldoende kwaliteit, dan volgt er een gesprek waarin u kunt aangeven wat uw wensen zijn.

 

Wilt u meer informatie of een prijsopgave, dan kunt u dit doorgeven d.m.v. het bestelformulier. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.